VISITEM LA BIBLIOTECA



        El dia 10 de març de 2016 vam anar a la biblioteca Marcel·lí Domingo amb les mestres. Vam caminar uns trenta minuts. Quant a l’arribar vam jugar a “qui toca paga” amb les mestres cinc minuts. 
       Després vam entrar a la biblioteca amb silenci. Una  bibliotecària ens va explicar moltes coses, una d’elles era que si volíem  buscar un llibre havíem de buscar el cognom de l’autor, més  tard vam fer un joc al que hi havia imatges i havíem de dir si el dibuix feia alguna cosa bé o malament a la biblioteca.
        Quan vam acabar ens en vam anar sabent més coses.

Pol Borràs (3r B)


        El dijous 10 de febrer vam  fer  una excursió  a la biblioteca Marcel·lí Domingo. Vam  sortir  de l’escola  a les 10 h i ens vam  dirigir a la biblioteca.
        Quan vam arribar vam jugar al “pilla pilla” abans d’entrar. Després ens van ensenyar la biblioteca per parts. Primer, ens  van dir on estaven cada llibre hi ha quina planta. Ens van ensenyar que els llibres estaven ordenats per edats i dins les edats pel cognom de l’autor. Segon, anàvem tots junts descobrint tots els llibres. I també tenien còmics, diccionaris, pel·lícules ... També es pot estudiar i anar a fer deures.
        Ens ho vam passar genial!

Marta Insa (3r B)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada